Wat was het toch altijd zoet en schattig…. Kleutermeisjes die op verjaardagen en feestjes in roze prinsessen omgetoverd werden door mijn kleurrijke schmink.
En kleurrijk is die schmink doos. Bij het openen ervan hoor ik regelmatig een impressed ‘Wauw’ uit de kinderkeeltjes komen.

Schmink revolutie

Maar er is een heuse revolutie gaande op het gebied van de kinderschmink. De roze-achting teinten brachten jaren het jonge publiek in een soort extase met roze glitters als top van het ultieme schmink-geluk.
Maar de wereld verandert en de schminkwereld ook!

Meisje als Elsa

De roze prinses is tegenwoordig namelijk verslagen door een blauw dametje.
‘Elsa’ (uit de Disneyfilm ‘Frozen’) zit tegenwoordig stevig op haar ijstroon als het gaat om de meest populaire meidenschmink.
Het is niet meer roze dat de klok slaat… Blauw is op zijn come back and took over!

Jongen als hacker

Laatst had ik wel een heel grappig schmink verzoek. Een jochie wilde als hacker geschminkt worden.
Tja, hoe ziet een hacker er eigenlijk uit….????
Als we dat wisten, zou mijn site voor het goede doel onlangs niet gehackt zijn. Wie hackt er nou een non profijt site die arme kinderen wil helpen?
Ondertussen in dare2give.org weer in de lucht maar wat een toestanden.

Dat jochie en ik kwamen er niet uit over hoe een hacker eruit ziet. Maar tijdens het schrijven van deze Ellebel Blog schiet me opeens wat te binnen… Natuurlijk….. de vierkante ogen, daar is een beetje hakker aan te herkennen.
Jammer voor dat mannetje dat ik er toen niet op kwam…

Groetjes Clown Ellebel

Clown Ellebel heeft ons feest met de vriendengroep bestaande uit 17 kinderen en de ouders compleet gemaakt; de kinderen keken ademloos naar haar trucs en ballonnen act én waren allemaal in een half uur super snel en prachtig geschminkt. Hartelijk Dank!

Monica

Koningsdag

Koningsdag

Wat vinden jullie de leukste dag van het jaar? Ik vind Koningsdag toch wel een van de leukste dagen. Maar wat is er nou zo leuk aan Koningsdag? Het is een dag dat iedereen opeens aardig en vriendelijk tegen elkaar doet. Normaal maken we nooit een praatje met een...

Juffendag

Vlak voor elke grote vakantie speelt er zich altijd een merkwaardig fenomeen af. Het is iets wat nooit gebeurt bij kinderen, nooit bij moeders of vaders... Het overkomt alleen die goede lieve juffen. Leeftijd speelt geen rol hierbij en ook niet of je stagiaire bent of...

Vakantieblog

Vakantieblog

Normaal schrijft Clown Ellebel zelf elke maand een nieuw bericht op de website. Echter, de onderstaande e-mail wilde ze jullie niet onthouden. Daar wordt ook een ervaren clown nog steeds blij van. Lachende kids en tevreden ouders... Alkmaar in rep en roer Alkmaar was...