Normaal schrijft Clown Ellebel zelf elke maand een nieuw bericht op de website. Echter, de onderstaande e-mail wilde ze jullie niet onthouden. Daar wordt ook een ervaren clown nog steeds blij van. Lachende kids en tevreden ouders…

Alkmaar in rep en roer

Alkmaar was in rep en roer, tenminste zo leek het die dag vanaf een uurtje of 7 in de ochtend in Huize de Jong… Eindelijk was de grote dag aangebroken. Dochter Medea was inmiddels weer een jaar ouder en vierde die zaterdag haar verjaardag voor de buurkinderen. Het kinderfeestje voor de familie (50 m/v)hadden we eerder al gevierd.

Na dagenlang te zijn ondervraagd over de komst van de clown kon ik nu eindelijk onthullen dat Clown Ellebel, een lieve vrouwelijke clown, zou komen om het kinderfeestje van mijn dochter Medea (7 jaar) op te fleuren met een leuke voorstelling voor de buurtkinderen en natuurlijk mijn zoon van 9 jaar… Ze zou truukjes doen (die uiteindelijk natuurlijk mislukten a la Tommy Cooper) en misschien ook wel een figuurtje maken van een ballon of een kindergezichtje van schmink voorzien, als een lief clowntje maar ook als vrolijk leeuw of tijger.

Huur een clown

Om 2 uur was het eindelijk zo ver. Daar was clown Ellebel. Met mega flapschoenen, geen pruik (gelukkig) en een superleuke vriendelijke uitstraling stond ze daar in de deuropening.
Enig ongeloof bij de aanwezige kinderen, maar nadat Clown Ellebel haar eerste stap in de woonkamer deed werd het opeens een druk gepraat, veel vragen en een onwerkelijk gevoel van spanning voor de kids; Wat ging deze clown doen? Wat zit er in die koffer, en voor sommigen… is dit niet eng,… een clown zo dichtbij?

50 euro?

Gelukkig heeft Ellebel al aardig wat jaar ervaring als clown voor kleine en grote gezelschappen. Daarnaast kan je merken dat ze graag de kinderen interactief betrekt in de voorstelling. Ook, of juist, de kinderen die niet meteen de grootste mond hebben, of misschien toch een beetje moeite hebben met zich uiten in een grote groep kinderen op een voor hen onbekende locatie. Dan merk je als ouder waarom het belangrijk is om een professionele clown in te huren in plaats van malle Eppie voor 50 euro.

Feest voor alle kinderen

Daarom Ellebel, behalve een top clown ben je ook een entertainer die perfect aanvoelt waar je je aandacht en energie aan moet besteden op dat moment. Natuurlijk is het een “zomaar een kinderfeestje”, geen tochtje in een luchtballon of een olifantenshow, maar dankzij jouw optreden hebben ALLE kinderen een supermiddag gehad, die ook ik als ouder voor geen goud had willen missen. Dankjewel Clown Ellebel!

Gastblogster Bianca