Reviews

Wil je laten weten hoe je de voorstelling van Clown Ellebel hebt ervaren? Dat vindt Ellebel fijn.

Heb je opmerkingen of suggesties om de act nog leuker te maken? Ook dat hoort Ellebel graag.

Plaats een Google recensie op de review pagina van Clown Ellebel.

logo dare2giveVoor elke reactie doneert Clown Ellebel 2 euro aan een kindertehuis. Meer informatie over de stichting dare2give.org.

“Clown Ellebel exceeded all of our expectations and made Noa’s 3rd birthday party an unforgettable event. Her funny act, face painting, and balloon folding were nothing short of sensational. We cannot recommend her highly enough for any occasion where children’s entertainment is desired. If you’re looking for an entertainer who will leave a lasting impression of joy and wonder, look no further than Clown Ellebel. She is truly a remarkable talent, and we are grateful to have had her as part of our celebration.”
(sent to ellebel’s e-mail account)

Vertaling:
“Clown Ellebel overtrof al onze verwachtingen en maakte van Noa’s derde verjaardag een onvergetelijke gebeurtenis. Haar grappige act, schminken en ballonvouwen waren ronduit sensationeel. We kunnen haar van harte aanbevelen aanbevelen voor elke gelegenheid waarbij kinderentertainment gewenst is. Als je op zoek bent naar een entertainer die een blijvende indruk van vreugde en verwondering achterlaat, zoek dan niet verder dan Clown Ellebel. Ze is echt een opmerkelijk talent en we zijn dankbaar dat we haar als onderdeel van onze viering hebben gehad.”
(via e-mail ontvangen review)

Lea

Goedemorgen Ellen, Ik wil je nogmaals ontzettend bedanken voor de zeer geslaagde middag afgelopen zaterdag. De kinderen hebben echt van je genoten. ik krijg heel veel leuke reacties binnen. Dank je wel en ik hoop nog eens tot een volgende keer! Fijne pasen. groetjes Paul en Kim en natuurlijk Mees

Kim

Hoi Ellen, ik wilde je nog heel erg bedanken dat je was gekomen afgelopen zondag in Amstelveen. Adam wilt absoluut niet zijn Dino plaatje van zn hand af wassen en vroeg gister of de clown weer kon komen haha. Bij een volgend feestje zal ik zeker weer contact opnemen! Groetjes Shirin

Shirin

Beste Ellen, Dank voor de superleuke middag!! Bibi en vriendinnen hebben enorm genoten… maandag keren ze niet terug naar school maar gaan met z’n allen naar de ballonnenschool…:-). Hoop dat je op tijd was voor andere feestje!
Tot een volgende keer. Groet, Sanne en Carolien

Sanne en Carolien

Hallo Ellen, de kinderen hebben gisteren ontzettend genoten van Clown Ellebel en waren helemaal in de wolken met hun geschminkte gezichtjes en ballonfiguren. Ze vonden het fantastisch!
Dank je wel dat je in de storm bent gekomen om van Chantals kinderfeestje een knalfuif te maken.
Hartelijke groetjes, Jolanda

Jolanda - Purmerend

Lieve Ellen… Heel erg bedankt…!!!!!
Je was super, hoe jij met de kinderen omgaat is echt prachtig. Je won alle vertrouwen van de kinderen, ze deden gezellig met je mee, je had geduld echte engelen geduld, je hebt gouden vingertjes want je kan heel mooi schminken. Wij zijn een echte fan! Heel erg bedankt dat jij mooie herinneringen hebt gemaakt voor ons dochtertje voor later 💋

nn

Wij vonden het geweldig je voorstelling je schmink je trucjes het was geweldig ik was bang dat ze niet zouden blijven zitten omdat ze 3 en jonger waren maar je had al de aandacht van de kinderen.
Normaal gesproken is mijn neefje bang voor clownen, maar bij jou ging het goed en ook hebben wij zo vaak geprobeerd hem te laten schminken wat nooit is gelukt omdat hij het vreselijk vind. Maar jij was zo lief en geduldig dat hij gewoon rustig bleef zitten en de hele dag liep hij trots met zijn Spiderman schmink.
Wij willen je heel erg bedanken voor je geduld en je komst.

nn

Dearest Clown Ellebel! Thank you for entertaining birthday party of our daughter! All kids were absolutely amazed with all the funny and interesting things you have prepared for them 😊 you made this day really special for everyone! Thank you and see you at another feestje 😊 ‘ thank you Ellen; it was really fantastic party.

Wika

Vorige jaar was en groot succes en mijn dochter welke je dit jaar heel graag weer op haar feestje. Mijn zoontje Schalk kon helaas geen feestje krijgen dit jaar verzoek is om hem ook die dag in het zonnetje te zetten, indien mogelijk natuurlijk.

Sorika

In april afgelopen jaar heeft u bij ons (ook op bovenstaand adres) een kinderverjaardag bezocht. Dit vonden wij zo ontzettend leuk dat wij nogmaals willen vragen of u aankomende zaterdag langs wilt/kunt komen. Ik besef dat het een beetje op het laatste moment is maar ik hoop dat u nog tijd heeft. Ik hoor graag van u.

Maarten

Beste Ellen,
Wat was het een gezellige dag! Iedereen stond in de rij voor clown ellebel, en met lachende en mooie geschminkte gezichten kwamen ze er vandaan. Voor elke leeftijd wist Clown Ellebel iets moois te maken!

Kinderdagverblijf Abcoude

Hi… Here is something for your website “Clown Ellebel was a massive hit at my daughters 3 birthday, she had the kids mesmerized right from the start, they all loved it, I couldn’t recommend her more!”

nn

Beste Ellen,
3 jaar geleden ben je bij ons geweest als clown Ellebel voor onze zoon.
Nu wil mijn dochter ook heel graag dat je op haar feestje komt. Wij vonden het toen erg leuk.
En het is zeker voor herhaling vatbaar.

Esther

Wij hebben Clown Ellebel uitgenodigd voor verjaardag feestje van onze dochter van 4. Het was een groot succes. De kinderen genoten van de goochel trucjes. Clown Ellebel kan ook prachtig en snel schminken. Alle kinderen kregen ook dieren ballonen. Het was een mooi aanvulling op ons thuis feest.  Zeker een aanrader!

Gosia

Ondanks dat ik er zelf niet veel van heb meegekregen, zag ik dat je de kinderen goed en lang kon vermaken
Zelfs kinderen die in het begin een beetje bang waren, vonden uiteindelijk Ellebel toch wel leuk.
Ellebel is een leuke en lieve clown en zeker een aanrader.
Nogmaals bedankt voor je komst.

Kady

Clown Ellebel heeft ons feest met de vriendengroep bestaande uit 17 kinderen en de ouders compleet gemaakt; de kinderen keken ademloos naar haar trucs en ballonnen act én waren allemaal in een half uur super snel en prachtig geschminkt. Hartelijk Dank!

Monica

Hello, how are you? thank you for came Last year in Akatsuki’s birthday party. We was so happy with you!
I would like to ask to request you this year too.
Do you have time on 1st October between 12:00 till 17:00 2 hours in Amsterdam Buitenveldert or same last year place? Thank you.

Mikado

clown reviewLees de mooiste reviews

googleplusSchrijf zelf een review via Google Plus

Hoi Ellen, bedankt voor de mooie show! Kinderen vonden het super leuk! Leuke glittertatoos en ballonnetjes! Super bedankt! Groetjes, Elona

Elona

Beste Ellen, Wat een feest vandaag en wat was je leuk!! Alle kindjes waren zo blij en hadden grote verhalen daarna.
Super leuk gedaan.Bedankt voor het “meest leuke feestje ooit” van mijn dochter daisy!! Heb aan iedereen je kaartje gegeven. Groetjes Laura

Laura

Hoi Ellen, het is al een beetje geleden maar ik wilde noch dank je wel zeggen! Het was een geslaagde verjaardag en iedereen was heel blij met jouw presentatie. Super leuk! Graag tot een volgende keer.

Inga

De kinderen vonden het geweldig ze hebben het nog steeds over de clown.er hangen nu foto’s op de muur van mijn verjaardag en elke dag kijken de kind er en er naar en zeggen mooie ballonnen.

Anita

Ik vond het optreden van  Clown Ellebel tijdens het huwelijk van Saskia & Joost een aanwinst op de mooie dag. De kids zijn met veel plezier vermaakt.

Saskia & Joost

Liefe Ellebel we hebben onzettend genoten. De kinderen en de volwassenen. Het was heel erg grappig en de kinderen waren erg geboeid door de act. Zeker aan te raden voor partjes en feestjes. Zo mooi gesminkt en super mooi spoeltjes. Bedankt!

nn

Je komst is zeer gewaardeerd door de kinderen 😊
Ik vond je echt goed en ontspannen. Ook als sommige kids soms een beetje irritant waren. Het was origineel wat je deed. Het was zeer geslaagd, mede dankzij jou!

nn - Amsterdam

Het was weer een leuk optreden.
Wellicht zien wij clown Ellebel weer terug op een van onze toekomstige evenementen.

Edwin

Dank voor je voorstelling afgelopen woensdag! Wij en de kinderen hebben geweldig genoten. De kinderen praten er nog steeds over. 1 vriendinnetje is zelfs met jouw visitekaartje in haar hand in slaap gevallen 🙂

Charlotte

Hoi Ellen, ik wil je nogmaals heel erg bedanken! Ik heb alleen maar leuke verhalen gehoord. Helaas heb ik zelf niet veel van meegekregen omdat ik bezig was maar wie weet zie ik je volgende week.

Hasna

Onze dochter heeft genoten! En de trucjes waren fantastisch!

Fien

Al jaren fijne ervaring met clown Ellebel! Zeer aan te raden. Ook haar zoon als kinder dj!
Greenkidzz kinderdagverblijf

Greenkidzz

Kinderdagverblijf